Adverteren in Inzicht in Ondernemingsrecht (Nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in Inzicht in Ondernemingsrecht (Nieuwsbrief)

Met de gratis nieuwsbrief 'Inzicht in ondernemingsrecht' houdt Kluwer u op de hoogte van ontwikkelingen in het ondernemingsrecht. Jurisprudentie, wetgeving, relevante persberichten en literatuur worden voor u bijgehouden.

doelgroep van Inzicht in Ondernemingsrecht (Nieuwsbrief)

De ondernemingsrechtspecialist voor wie het ondernemingsrecht een primair aandachtsgebied vormt of die regelmatig met het ondernemingsrecht in aanraking komt

kosten van adverteren in Inzicht in Ondernemingsrecht (Nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Inzicht in Ondernemingsrecht (Nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Wij hebben 2 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers