Adverteren in isgeschiedenis.nl (nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in isgeschiedenis.nl (nieuwsbrief)

IsGeschiedenis.nl voorziet dagelijks het nieuws van historische achtergrond. Bijvoorbeeld door in te gaan op de voorgeschiedenis van een nieuwsfeit. Of door het nieuwsfeit in te bedden in vergelijkbare nieuwsfeiten. De redactie maakt daarbij onder meer gebruik van de rijke archieven van de gerenommeerde geschiedenistijdschriften Archeologie Magazine, Geschiedenis Magazine, Keesings Historisch Archief en Ons Amsterdam.

doelgroep van isgeschiedenis.nl (nieuwsbrief)

De doelgroep van IsGeschiedenis.nl bestaat uit hoger opgeleide, nieuwsgierige,
kritische nieuwsvolgers die verder kijken dan de huidige nieuwsberichten op internet.
Ze willen weten wat de achtergrond is van een nieuwsfeit, willen weten hoe ze bepaalde ontwikkelingen moeten plaatsen.

isgeschiedenis.nl (nieuwsbrief) richt zich op mensen die interesse hebben in wetenschap en geschiedenis en onderwijs

kosten van adverteren in isgeschiedenis.nl (nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die isgeschiedenis.nl (nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Wij hebben 2 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

meer mogelijkheden

Natuurlijk bieden we nog veel meer mogelijkheden! Op MediaBookers.nl staan momenteel 457 Direct mails die zich richten op mensen met deze interesse.

Via MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken. Op dit ogenblik bevat onze database nog 457 direct mail advertentiemogelijkheden om mensen met interesse in wetenschap en geschiedenis en onderwijs te bereiken.

Voorwaarden van de uitgever

acceptatie van opdrachten e
n plaatsing van banners is naar
het oordeel van de beheerder en afhankelijk van bes
chikbare
ruimte op de website

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers