Adverteren op jaggle.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op jaggle.nl

Jaggle bestaat inmiddels vijf jaar en is één van de populairste Nederlandse weblogs. De website Jaggle werpt dagelijks een onthullende blik in de donkere krochten van het internet.
De gedreven redactie is voortdurend op zoek naar items die haar vele bezoekers keer op keer verrassen. Items die nergens anders al te zien waren. De unieke content van Jaggle kan het best beschreven worden als: grappig, ontroerend, verfrissend, mooi en soms ook schokkend. Kortom nieuws met een bite.

doelgroep van jaggle.nl

Man, leeftijd 18 - 36 jaar, middelbaar tot hoog opgeleid met een boven modaal inkomen.

kosten van adverteren op jaggle.nl

Op jaggle.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die jaggle.nl te bieden heeft. Wij hebben 14 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Sponsored story - blogevent op aanvraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers