Adverteren op jamiemagazine.nl?

prijs op aanvraag

Adverteren op jamiemagazine.nl

De website vult het magazine aan met bijvoorbeeld Mail & Winacties, blogs, een twitterfeed en extra recepten. De lezers kunnen er ook terecht met vragen over abonnementen en vinden in de webshop alle boeken van Jamie Oliver.

doelgroep van jamiemagazine.nl

Lezers van Jamie magazine zijn voornamelijk vrouwen in de leeftijd van 30 tot 49 jaar. Veelal tweeverdieners die wonen in een stedelijke omgeving. Zij staan open voor anderen, nieuwe ideeën en suggesties. Zij willen genieten combineren met gemak en gezondheid en zien Jamie Oliver als inspiratiebron

jamiemagazine.nl richt zich op mensen die interesse hebben in eten en drinken

kosten van adverteren op jamiemagazine.nl

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die jamiemagazine.nl te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers