Adverteren op Jogo.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Jogo.nl

Jogo.nl is een online gaming portal die zich specifiek richt op een jongere doelgroep dan Funnygames. Het gaat hierbij om de leeftijdscategorie 8 t/m 12 jaar. De denkspelletjes zijn dan ook verdwenen en er zijn nieuwe categorieen voor in de plaats gekomen, zoals "Girlz", "Platform" en "Schietspellen". Op Jogo komen dagelijks nieuwe spellen die gratis online te spelen zijn zonder ingewikkelde installaties.

kosten van adverteren op Jogo.nl

Op Jogo.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Jogo.nl te bieden heeft. Wij hebben 3 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Tariefkaart/aanleverspecificatie zie website url's

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers