Adverteren radio jongeren pakket - RadioBookers

Alles-in-1 voor

Jongeren pakket 50 spots

Radio Jongeren pakket

Het Jongeren Pakket is het ideale radiopakket voor adverteerders die zich op de jonge doelgroep (tussen de 13 en 25 jaar) willen richten. In het Jongeren Pakket zitten onder andere de populaire radiozenders Radio 538, Qmusic, Slam!FM en NPO 3FM. Dit zijn toonaangevende radiozenders binnen Nederland voor het bereiken van de doelgroep jongeren en jongvolwassenen. Met het Jongeren Pakket heb je het ideale middel om miljoenen jonge radio luisteraars te bereiken.

De verdeling van de zendtijd binnen het Jongeren pakket is een standaard percentage per jongeren radio zender. Ongeveer 35% van de radio spots gaat naar Radio 538. 30% gaat naar NPO 3FM. 25% gaat naar Qmusic en 10% gaat naar SLAM!FM.

Kosten adverteren Jongeren pakket

Het Jongeren pakket is verkrijgbaar in een 25 spots, 50 spots en 75 spots pakket. De 25 spots variant kost € 11.978,97. Het pakket met 50 spots kost € 19.447,13 en voor het 75 spots pakket betaal je € 24.200,10. Deze kosten zijn gebaseerd op het aantal seconden zendtijd, het aantal radio spots (inclusief de productie van een radio commercial) en het aantal GRP’s. Tevens beschikken wij over 20 voice-overs die jouw radio spot kunnen inspreken en een aantal tekstschrijvers die jouw script kunnen creëren en aanpassen (inclusief correctierondes).

Wil je adverteren via de radio om jongeren tussen de 13 en 25 jaar te bereiken? Adverteer dan met het Jongeren Pakket van RadioBookers! Heb je vragen of wil je advies over het kiezen van een radio pakket? Mail dan naar klantenservice@radiobookers.nl of bel ons op 088-2424422.

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl vind je momenteel 224 radiozenders waarop jouw commercial geboekt kan worden. Maar misschien ben je ook wel geïnteresseerd in onze andere mogelijkheden om een groot publiek te bereiken?

In totaal hebben wij 181 landelijke en 105 regionale advertentiemogelijkheden op de radio beschikbaar om jouw doelgroep te bereiken. Als je een account aanmaakt, dan zal je ervaren hoe eenvoudig wij het voor je hebben gemaakt om uit deze grote hoeveelheid mogelijkheden de juiste advertentiemogelijkheid te vinden.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers