Adverteren op jufmarije.nl?

vanaf € 300,00

Adverteren op jufmarije.nl

Ik ben Marije Andringa, bovenschools ICT-coördinator bij de VCPO Noord-Groningen. Vanaf het moment dat ik van de PABO kwam (2000) ben ik leerkracht van de groepen 1 en 2 geweest op basisschool De Tol in Zuidlaren. Een kleuterjuf in hart en nieren dus! In 2006 kreeg ik een digibord in mijn klas waardoor ik lekker veel ervaring op heb kunnen doen in het werken met een digibord. Vanaf dat moment ben ik een yurlspagina gaan maken over het onderwerp “Kleuters en het digibord” die inmiddels al heel vaak is bezocht. Ik ben dol op ICT, digiborden en innovaties in het onderwijs. Sinds januari 2011 werk ik ook voor digischool als Assistent Community Manager PO12. Daar maak ik o.a de digibordpagina’s en keur ik de ingestuurde leermiddelen. Ook geef ik trainingen of inspiratiesessies over het onderwerp “digiborden bij kleuters”. Vanaf november 2011 ben ik eindredactrice van de Kleuter Nieuwsbrief van Pols netwerk.
Via deze website wil ik graag mijn kennis, materiaal en ervaringen delen, anderen inspireren en ideeën aan reiken om aan het werk te gaan met Kleuters en ICT.

doelgroep van jufmarije.nl

EducationAd wordt elke maand bezocht door leerkrachten, ICT-coördinatoren en schooldirecteuren uit het primair onderwijs. In totaal worden de sites meer dan 3 miljoen keer per maand bezocht door meer dan 50% van de leerkrachten uit het primair onderwijs.

jufmarije.nl richt zich op mensen die interesse hebben in onderwijs

kosten van adverteren op jufmarije.nl

Op jufmarije.nl kun je al adverteren vanaf € 300,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die jufmarije.nl te bieden heeft. Wij hebben 5 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers