Adverteren op Juridica.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Juridica.nl

De vraag om juridische professionals is hoog en talent is schaars. Juridica brengt vraag en aanbod op een interactieve wijze samen. Dagelijks bezoeken vele juridische professionals, rechtenstudenten en jonge juristen Juridica.nl op zoek naar nieuwe carriere kansen binnen juridisch Nederland en het vinden van interessante juridische banen. Bezoekers kunnen met behulp van de website eenvoudig zich orienteren door het bekijken van de presentaties van mogelijke werkgevers en het bekijk van uitsluitend posities met een juridisch karakter.
Ook door middel van attenderingen per e-mail, zorgvuldig geplaatste verwijzingen naar Juridica.nl en zogenaamde RSS-feeds blijft men op de hoogte van het actuele aanbod. Juridica stelt online uitgevers gericht op juristen in staat om de juridische vacatures te publiceren. Zo maakt onder meer de website en elektronische nieuwsbrief van Rechtennieuws.nl gebruik van deze service.

doelgroep van Juridica.nl

Juridica is dé interactieve carrièreportal waar alleen juridische professionals, jonge juristen en gevorderde rechtenstudenten zich online ontplooien op de arbeidsmarkt en beoogt het meeste actuele overzicht van juridische functies en opdrachte te worden.

Voor werkgevers biedt Juridica uitstekende mogelijkheden om trefzeker en meetbaar in contact te komen met uw doelgroep.
Vanwege de voordelen van online marketing vindt deze communicatie bovendien efficient en effectief plaats.

Juridica.nl richt zich op mensen die interesse hebben in maatschappij

kosten van adverteren op Juridica.nl

Op Juridica.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Juridica.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Rich media uitingen
Bij Ad7 hosten bij richmedia uitingen niet zelf. Wij raden aan om onze partner Adrime in te zetten voor de hosting ,ontwerp en aanlever specificaties van richmedia uitingen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers