Adverteren op Juridischeagenda.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Juridischeagenda.nl

JuridischeAgenda.nl maakt op een snelle en overzichtelijke manier inzichtelijk welke juridische evenementen er door welke organisator aangeboden wordt. Een geavanceerde zoekmachine maakt het mogelijk om de zoektocht naar een interessante cursus te verfijnen. De evenementen zijn ook direct op te slaan in Microsoft Outlook, te bekijken via de kaart van juridisch Nederland en door te sturen aan bijvoorbeeld collega’s. De juridische professional kan gemakkelijk navigeren tussen aanbieder, vakgebied, plaats, tijd, prijs , educatiepunten. Inschrijven voor een evenement is direct mogelijk door middel van het invullen van een webformulier, die direct naar de aanbieder toe gaat. Het rendement is dus meteen inzichtelijk. Gebruiksvriendelijk voor de bezoekers en effectief voor de werving van cursisten.

Door middel van de website kan men direct een evenement op de website en de aangesloten partnersites plaatsen.
Daarnaast kunnen congresorganisatoren gebruik maken van de mogelijkheid om nieuwe agendapunten en wijzigingen geautomatiseerd te plaatsen. Evenementen zonder winstoogmerk worden kosteloos geplaatst. Deze activiteiten van specialisatievereningen, universiteiten en studieverenigingen worden gratis vermeld.

doelgroep van Juridischeagenda.nl

Juridischeagenda.nl beoogt een compleet overzicht te bieden aan de bezoekers die graag op de hoogte willen blijven van evenementen in juridisch Nederland. Met behulp van het initiatief kan men in een oogopslag zien welk aanbod er is aan interessante nascholingen, bijeenkomsten en cursussen.

Van postacademische opleidingen tot congressen en lezingen. Alle juridische bijeenkomsten staan integraal vermeld. Daarnaast kunnen cursisten of deelnemers zich direct inschrijven.

De website bundelt alle aanbieders van post academisch onderwijs en organisatoren van bijeenkomsten.

kosten van adverteren op Juridischeagenda.nl

Op Juridischeagenda.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Juridischeagenda.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Rich media uitingen
Bij Ad7 hosten bij richmedia uitingen niet zelf. Wij raden aan om onze partner Adrime in te zetten voor de hosting ,ontwerp en aanlever specificaties van richmedia uitingen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers