Adverteren op justproud.com?

vanaf € 500,00

Adverteren op justproud.com

Justproud.com is een Nederlandse modesite, voor vrouwen die op de hoogte willen blijven van internationale modewereld en Hollywood. Met dagelijks verhalen, foto's en achter de schermen materiaal van de internationale showbizz. Justproud.com richt zich op mode, beauty en streetstyle.

doelgroep van justproud.com

Vrouwen die geïnteresseerd zijn in de internationale modewereld en showbizz en houden van mode, beauty en streetstyle tips.

justproud.com richt zich op mensen die interesse hebben in mode en lifestyle, maatschappij en nieuws en media

kosten van adverteren op justproud.com

Op justproud.com kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die justproud.com te bieden heeft. Wij hebben 6 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers