Adverteren op JWB.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op JWB.nl

Een goed jurist is bij op zijn vakgebied. De enorme juridische informatiestroom maakt dat echter niet gemakkelijk. Welke recente jurisprudentie is voor mij van belang? Zijn er belangwekkende publicaties verschenen? Waar vind ik belangrijke juridische informatie op internet? Vragen die de juridische professional bekend voorkomen. Het Juridisch Wetenschappelijk Bureau (JWB) beoogt met haar producten in deze behoefte aan actuele en relevante informatie te voorzien.

doelgroep van JWB.nl

Juristen

kosten van adverteren op JWB.nl

Op JWB.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die JWB.nl te bieden heeft. Wij hebben 2 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

Bestandsgrootte: max. 50 kb/72 dpi

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers