Adverteren op kampioen.nl?

vanaf € 500,00

Adverteren op kampioen.nl

Online en offline versterken elkaar. Dat is goed te zien aan anwb.nl/kampioen, de titelsite van het ledenmagazine van de ANWB. Een breed publiek vindt hier onder meer toeristische tips, mooie wandel- en fietsroutes en boeiende columns van BN’ers. Interactie stimuleren we actief met de Foto van de Maand, de Prijsvraag, acties uit de Kampioen en polls. Ook verwijst de site naar de ledenreizen die op dat moment worden genoemd in de papieren Kampioen. Niet zo gek dus dat de site een maandelijks bereik heeft van ruim 27.000 unieke bezoekers (84.000 pageviews).

doelgroep van kampioen.nl

Liefhebbers van reizen, uitjes in de natuur, auto’s of watersport.

kampioen.nl richt zich op mensen die interesse hebben in kunst en amusement, auto en vervoer, dieren en natuur en reizen

kosten van adverteren op kampioen.nl

Op kampioen.nl kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die kampioen.nl te bieden heeft. Wij hebben 5 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

Standaard banners dienen minimaal 3 werkdagen voor livegang te worden aangeleverd.
Microsite uiterlijk 2 weken voor lifegang aanleveren.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers