Adverteren op kantoornet.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op kantoornet.nl

Het doel van KBM is om strategische vakinformatie te bieden die de lezer direct kan inzetten in zijn werk. KBM biedt informatie voor de totale distributieketen, van gespecialiseerde kaartenshop tot kantoorsuper, van groothandel tot fabrikant. De redactie besteedt voortdurend
aandacht aan actuele ontwikkelingen op een groot aantal productgebieden, waaronder kantoorverbruiksartikelen, computersupplies, kantoormachines, inrichting, schrijfwaren en stationery. Hierbij komen aspecten als automatisering, winkelpresentatie, ecommerce, marketing en ontwikkelingen bij leveranciers aan bod.

kosten van adverteren op kantoornet.nl

Op kantoornet.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die kantoornet.nl te bieden heeft. Wij hebben 3 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers