Adverteren op karweimanagment.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op karweimanagment.nl

Elke twee maanden richt Karwei Management zich op de complete doehetzelf- en bouwmaterialenmarkt. Het magazine geeft een overzicht van de actuele gebeurtenissen, achtergronden en internationale ontwikkelingen. Door middel van analyses, reportages, interviews en nieuwsartikelen worden de managers van de snelst groeiende detailhandelskanalen in Nederland en België op de hoogte gehouden. Tussen de verschijning van twee nummers ontvangen abonnees iedere week een e-mail nieuwsbrief die hen op de hoogte houdt van de laatste ontwikkelingen in de branche.

doelgroep van karweimanagment.nl

Ondernemers, organisaties, retailers, importeurs, agenten en fabrikanten in de doe het zelf- branche.

karweimanagment.nl richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk, mode en lifestyle en technologie en informatica

kosten van adverteren op karweimanagment.nl

Op karweimanagment.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die karweimanagment.nl te bieden heeft. Wij hebben 6 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers