Adverteren op katholieknieuwsblad.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op katholieknieuwsblad.nl

De Stichting Katholiek Nieuwsblad is de uitgever van de wekelijkse krant Katholiek Nieuwsblad die op vrijdag verschijnt. Katholiek Nieuwsblad wil de verbindende schakel zijn tussen de katholieken in het Nederlands taalgebied en het nieuws uit de wereldkerk. Ook bericht Katholiek Nieuwsblad vanuit katholiek perspectief over het andere nieuws in de wereld.

Wij voorzien het nieuws uit Kerk en wereld van zowel duiding als opinie. Wij doen dit door vanuit een goed gefundeerde katholieke visie een positieve bijdrage te leveren aan kerk en samenleving. De eigen redactie en een breed netwerk van freelancers en columnisten volgen de actualiteit, die dagelijks te lezen is op de site van Katholiek Nieuwsblad.

De stichting bevordert de verkondiging van de blijde boodschap van Jezus Christus, zoals deze door de katholieke Kerk wordt overgeleverd. De stichting wil dienstbaar zijn aan katholieken om daarmee de positie van katholieken in de maatschappij constructief, positief en herkenbaar te maken.

kosten van adverteren op katholieknieuwsblad.nl

Op katholieknieuwsblad.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die katholieknieuwsblad.nl te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers