Adverteren op kekmama.nl

Kekmama.nl is de site van de lifestyle glossy voor vrouwen met kinderen: Kek Mama. Met verhalen van en over andere vrouwen die hun relatie en hun leven voor je blootleggen.

doelgroep van kekmama.nl

De doelgroep van Kek Mama bestaat gemiddeld uit vrouwen tussen de 30 en 45 jaar met kinderen tussen de 4 en 12 jaar. De Kek Mama-lezeres staat open voor nieuwe dingen, wil zich breed ontwikkelen en heeft oog voor kwaliteit en gezelligheid. Verder laat zij zich liever niet in een hokje plaatsen. Ze richt namelijk haar eigen wereld in.

kekmama.nl richt zich op mensen die interesse hebben in familie en ouderschap

kosten van adverteren op kekmama.nl

Op kekmama.nl kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die kekmama.nl te bieden heeft. Wij hebben 3 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers