Adverteren op keukenliefde.nl?

vanaf € 1.000,00

Adverteren op keukenliefde.nl

KeukenLiefde ben je aanwezig op een kwalitatief food blog. Annemiek Verweij (mede-eigenaar): “KeukenLiefde is lekker eten, lekker drinken, lekker koken. KeukenLiefde is genieten. Voor zowel beginners als gevorderden. Ik hoop dat KeukenLiefde bij velen in de smaak valt. Dat heel veel mensen het culinaire experiment aangaan om nieuwe gerechten te proberen. Elke dag een smakelijk smulfeest. Die droom leef ik, die droom deel ik.”

doelgroep van keukenliefde.nl

Iedereen in de keuken.

keukenliefde.nl richt zich op mensen die interesse hebben in eten en drinken

kosten van adverteren op keukenliefde.nl

Op keukenliefde.nl kun je al adverteren vanaf € 1.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die keukenliefde.nl te bieden heeft. Wij hebben 6 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers