Adverteren op Kids-Tube.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Kids-Tube.nl

Kids-Tube is een website met dagelijks filmpjes en liedjes voor kleine kinderen van 4 tot 8 jaar. Verdeeld in categorieën als; baby, peuter, kleuter en kinderen. Met filmpjes van o.a. Nijntje, Hopla, Brum, de Tuletubbies, het Zandkasteel, Sesamstraat, Bumba, Woezel en Pip, de Smurfen, Barbie, Mega Mindy en Ducktales. Met baby- en slaapliedjes, maar ook liedjes van K3, Disney en Kinderen voor Kinderen. Er is ook een sectie voor de ouders, met dagelijks informatie, filmpjes, aanbiedingen en informatie over dagjes uit. Vaders en moeders kunnen vragen, opmerkingen, tips of verbeterpunten doorgeven.

doelgroep van Kids-Tube.nl

Kinderen van 4 tot 8 jaar, vaders en moeders.

Kids-Tube.nl richt zich op mensen die interesse hebben in nieuws en media

kosten van adverteren op Kids-Tube.nl

Op Kids-Tube.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Kids-Tube.nl te bieden heeft. Wij hebben 10 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers