Adverteren op Kids-tube.nl?

vanaf € 4.500,00

Adverteren op Kids-tube.nl

Op Kids-Tube vind je altijd de beste kinderfilmpjes en kinderliedjes. Het team van Kids-Tube.nl zorgt ervoor dat altijd de leukste filmpjes voor kinderen beschikbaar is. Ieder filmpje wordt voordat het online wordt gezet, gecontroleerd of deze geschikt is voor kinderen. Ook voor ouders toont Kids-Tube informatieve en leuke filmpjes in de sectie voor vaders en moeders. Hierin worden nieuwtjes, aanbiedingen en informatie over dagjes uit gedeeld.

kosten van adverteren op Kids-tube.nl

Op Kids-tube.nl kun je al adverteren vanaf € 4.500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Kids-tube.nl te bieden heeft. Wij hebben 10 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

Indien door te late aanlevering de campagne later dan gepland start, dan is WEBADS B.V. gerechtigd de daardoor vervallen eenheden naar rato alsnog in rekening te brengen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers