Adverteren op kidslog.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op kidslog.nl

Kidslog is een online magazine met dagelijks het laatste lifestylenieuws voor ouders van kinderen in de leeftijd 0-12 jaar. Zij laten zich graag breed informeren, van boeken tot speelgoed, van kleding tot bioscoopfilms, van reizen tot dagjes weg. Bezoekers van Kidslog hechten er veel waarde aan dat de site altijd actueel, maar zeker ook oprecht is. Alle producten die op Kidslog verschijnen zijn uitgebreid bekeken en uitgeprobeerd, zodat er niet alleen een meer persoonlijk, maar zeker ook betrouwbaar artikel geschreven kan worden. Dat dit wordt gewaardeerd blijkt wel uit de trouwe, wekelijks terugkerende stroom bezoekers, die de site sinds de oprichting in 2006 mag begroeten.

doelgroep van kidslog.nl

Vrouw.

kidslog.nl richt zich op mensen die interesse hebben in familie en ouderschap

kosten van adverteren op kidslog.nl

Op kidslog.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die kidslog.nl te bieden heeft. Wij hebben 16 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Sponsored story - blogevent op aanvraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers