Adverteren op Kidzlifestyle.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Kidzlifestyle.nl

Kidzlifestyle is een informatieve en onder-houdende community site op het gebied van kindermode (kinder-kleding, kinderschoenen en kinderaccessoires), kinderkamers en -hoekjes, kinderverzorging, kinderopvoeding, kinderspeelgoed, leuke kinderuitjes, enz. Kortom: dé online styleguide voor ouders van baby’s, peuters, kleuters en schoolgaande kinderen tot 12 jaar. De hoofdredactrice is Renée Vervoorn.

doelgroep van Kidzlifestyle.nl

Kidzlifestyle.nl richt zich op jonge, hoogopgeleide, welstandige ouders van baby’s, peuters, kleuters en schoolgaande kinderen tot 12 jaar. Multi tasking ouders in het spitsuur van hun leven die vaak werken combineren met ouderschap en dus soms snel en efficiënt (on-the-move) en dan weer relaxed (quality time) zich toegang willen verschaffen tot informatie over upmarket producten, diensten en ervaringen voor de opvoeding, kleding en verzorging van hun jonge baby’s en kidz.

Kidzlifestyle.nl richt zich op mensen die interesse hebben in gezondheid en zorg, mode en lifestyle en familie en ouderschap

kosten van adverteren op Kidzlifestyle.nl

Op Kidzlifestyle.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Kidzlifestyle.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

Opmerkingen van de uitgever

Rich media uitingen
Bij Ad7 hosten bij richmedia uitingen niet zelf. Wij raden aan om onze partner Adrime in te zetten voor de hosting ,ontwerp en aanlever specificaties van richmedia uitingen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers