Adverteren op kieskeurig.nl

Kieskeurig.nl bestaat sinds 1999 en is uitgegroeid tot de grootste, onafhankelijke vergelijkingssite van Nederland. Kieskeurig.nl helpt de consument bij het maken van de juiste keuze bij de aankoop van een product, door betrouwbare en onafhankelijke informatie te bieden over producten en winkels.
Aan de hand van uitgebreide productspecificaties en beoordelingen van andere consumenten over de producten en winkels, kunnen bezoekers zich informeren over hun mogelijke online of offline aankoop.

doelgroep van kieskeurig.nl

Alle consumenten die zich willen oriënteren alvorens ze een aankoop doen.

kosten van adverteren op kieskeurig.nl

Op kieskeurig.nl kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die kieskeurig.nl te bieden heeft. Wij hebben 6 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers