Adverteren op kijkmagazine.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op kijkmagazine.nl

www.kijkmagazine.nl brengt elke dag intrigerend nieuws op het gebied van wetenschap en techniek. Van leuke weetjes tot opzienbarende onderzoeken, het komt allemaal aan bod op www.kijkmagazine.nl. Op de site worden ook de laatste gadgets besproken, daarnaast zijn er toelichtingen op artikelen uit het tijdschrift te vinden. Voor de bezoekers van de site is het KIJK-forum een bijzonder populair onderdeel. Daar zijn niet alleen inhoud van het blad en site onderwerp van gesprek, maar ook de laatste technologische en wetenschappelijke ontwikkelingen.

doelgroep van kijkmagazine.nl

de nieuwsgierige, moderne, hoogopgeleide mannen in het bijzonder. Ze staan open voor nieuwe ontwikkelingen en de laatste technologische snufjes.

kijkmagazine.nl richt zich op mensen die interesse hebben in maatschappij en wetenschap en geschiedenis

kosten van adverteren op kijkmagazine.nl

Op kijkmagazine.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die kijkmagazine.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers