Adverteren op kinderopvangtotaal.nl?

vanaf € 300,00

Adverteren op kinderopvangtotaal.nl

Kinderopvang is een blad voor professionals in de kinderopvang. Kinderopvang wil informeren, deskundigheid bevorderen, inspireren en praktische adviezen geven. Daarom wordt aandacht besteed aan ontwikkelingen op gebied van pedagogiek en ontwikkelingspsychologie, nieuwe initiatieven en experimenten en de praktijk van het
werk: verzorging, spel en spelen, maar ook: kinderboeken, speelgoed, vakliteratuur, rechtspositie, arbeidsvoorwaarden, inrichting van de ruimtes enzovoort. Naast het magazine biedt Kinderopvang een online platform www.kinderopvangtotaal.nl en een wekelijkse
gratis e-mailnieuwsbrief.

doelgroep van kinderopvangtotaal.nl

Kinderopvang is een blad voor professionals in de kinderopvang.

kosten van adverteren op kinderopvangtotaal.nl

Op kinderopvangtotaal.nl kun je al adverteren vanaf € 300,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die kinderopvangtotaal.nl te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers