Adverteren op Kindjeopkomst.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Kindjeopkomst.nl

Kindje op komst is een website met meer dan 500 pagina’s relevante informatie voor jonge gezinnen. Een enorme bron van lees- en kijkplezier met betrekking tot zwanger worden, zwanger zijn en na de zwangerschap. Regelmatig zijn er ook diverse speciale acties zoals bijvoorbeeld de baby van de maand verkiezing waarmee leuke prijzen te winnen zijn.

doelgroep van Kindjeopkomst.nl

Vrouwen van 23 tot 40 jaar. (Aanstaande) ouders van kinderen van 0 tot en met 6 jaar.

Kindjeopkomst.nl richt zich op mensen die interesse hebben in gezondheid en zorg en familie en ouderschap

kosten van adverteren op Kindjeopkomst.nl

Op Kindjeopkomst.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Kindjeopkomst.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

Opmerkingen van de uitgever

Rich media uitingen
Bij Ad7 hosten bij richmedia uitingen niet zelf. Wij raden aan om onze partner Adrime in te zetten voor de hosting ,ontwerp en aanlever specificaties van richmedia uitingen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers