Adverteren in klik.org (nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in klik.org (nieuwsbrief)

Het vakmerk KLIK geeft praktische informatie voor iedereen die werkzaam is in de verstandelijke gehandicaptenzorg. Klik is een betrouwbare bron voor de verstandelijke gehandicaptenzorg en met name gericht op woon- en activiteitenbegeleiders in de gehandicaptenzorg. Klik biedt nieuws, achtergronden, de nieuwste onderzoeken en methodes in de verstandelijke gehandicaptenzorg en praktische verhalen over medewerkers in de verstandelijke gehandicaptenzorg ter ondersteuning bij de uitvoering van hun werkzaamheden.

doelgroep van klik.org (nieuwsbrief)

KLIK is een betrouwbare bron voor de verstandelijk gehandicaptenzorg en met name gericht op woon- en activiteitenbegeleiders in de gehandicaptenzorg. Daarnaast richt KLIK zich op orthopedagogen, logopedisten, psychotherapeuten, opleiders en beleidsmakers in de gehandicaptenzorg. KLIK houdt hen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en biedt hen ondersteuning bij de uitvoering van hun werkzaamheden.

klik.org (nieuwsbrief) richt zich op mensen die interesse hebben in gezondheid en zorg

kosten van adverteren in klik.org (nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die klik.org (nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Wij hebben 3 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

meer mogelijkheden

Natuurlijk bieden we nog veel meer mogelijkheden! Op MediaBookers.nl staan momenteel 456 Direct mails die zich richten op mensen met deze interesse.

Via MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken. Op dit ogenblik bevat onze database nog 456 direct mail advertentiemogelijkheden om mensen met interesse in gezondheid en zorg te bereiken.

Voorwaarden van de uitgever

Aanleverdata banners in overleg met uw media-adviseur.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers