Adverteren op klik.org?

vanaf € 250,00

Adverteren op klik.org

Het vakmerk KLIK geeft praktische informatie voor iedereen die werkzaam is in de verstandelijke gehandicaptenzorg. Klik is een betrouwbare bron voor de verstandelijke gehandicaptenzorg en met name gericht op woon- en activiteitenbegeleiders in de gehandicaptenzorg. Klik biedt nieuws, achtergronden, de nieuwste onderzoeken en methodes in de verstandelijke gehandicaptenzorg en praktische verhalen over medewerkers in de verstandelijke gehandicaptenzorg ter ondersteuning bij de uitvoering van hun werkzaamheden.

doelgroep van klik.org

KLIK is een betrouwbare bron voor de verstandelijk gehandicaptenzorg en met name gericht op woon- en activiteitenbegeleiders in de gehandicaptenzorg. Daarnaast richt KLIK zich op orthopedagogen, logopedisten, psychotherapeuten, opleiders en beleidsmakers in de gehandicaptenzorg. KLIK houdt hen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en biedt hen ondersteuning bij de uitvoering van hun werkzaamheden.

klik.org richt zich op mensen die interesse hebben in gezondheid en zorg

kosten van adverteren op klik.org

Op klik.org kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die klik.org te bieden heeft. Wij hebben 2 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen en voorwaarden van de uitgever

opmerkingen


voorwaarden

Aanleverdata banners in overleg met uw media-adviseur.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers