Adverteren op Klusidee.nl?

vanaf € 4.500,00

Adverteren op Klusidee.nl

Klusidee helpt de doe-het-zelver om klussen, reparaties en hobby projecten op een professionele manier aan te pakken door middel van uitgebreide informatie en klustips. Klusidee.nl is gestart op 31 december 2000 en gegroeid tot de grootste en meest bezochte doe het zelf website van Nederland met meer dan 800.000 bezoeken per maand. Klusidee heeft voor elke klus in huis een oplossing. Het actieve forum telt meer dan 70.000 onderwerpen.

doelgroep van Klusidee.nl

Doe-het-zelver

Klusidee.nl richt zich op mensen die interesse hebben in hobbys en interesses, mode en lifestyle en technologie en informatica

kosten van adverteren op Klusidee.nl

Op Klusidee.nl kun je al adverteren vanaf € 4.500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Klusidee.nl te bieden heeft. Wij hebben 7 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

Indien door te late aanlevering de campagne later dan gepland start, dan is WEBADS B.V. gerechtigd de daardoor vervallen eenheden naar rato alsnog in rekening te brengen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers