Adverteren op kluspro.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op kluspro.nl

Kluspro is het eerste lijfblad met een hoge oplage voor de kleine zelfstandige professionele klusbedrijven (ook wel ZZP'ers genoemd). Kluspro is met name bedoeld voor de ZZP'er die werkzaamheden uitvoert voor de particuliere markt. Door de hoge oplage van 20.000 exemplaren is er eindelijk een manier om deze invloedrijke groep professionele klussers te benaderen. Als u weet dat in meer dan 90% van alle gevallen de ZZP'er de inkoop mede bepaald en dat de ZZP'er een gezamenlijke omzet heeft van meer dan 5 miljard Euro, dan ziet ook hoe belangrijk het is om met deze groep te communiceren. Kluspro biedt u het platform. Kluspro verschijnt 6 x per jaar in tabloid formaat. Deze uitgave wordt naast een controlled circulation verspreid via de professionele bouwmarkt als Bouwmaat, 4+ Bouwmaterialen groep, Raab Karcher, Pontmeyer en Imabo. Ze liggen daar in de 'coffeecorner'. Deze verspreiding is ideaal want zo wordt de actieve ZZP'er bereikt.

doelgroep van kluspro.nl

OZP-ers, ondernemers, eigenaren, beslissers in de professionele klusbranche.

kluspro.nl richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk, mode en lifestyle en technologie en informatica

kosten van adverteren op kluspro.nl

Op kluspro.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die kluspro.nl te bieden heeft. Wij hebben 6 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers