Adverteren op knipmode.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op knipmode.nl

Knipmode.nl biedt al het nieuws over de titels Knip Mode, Knip XL, Knippie Idee en Knip Baby. Nieuwsgierig naar het nieuwe nummer? Of juist naar oude nummers? Ook die zijn terug te vinden op de site. Op de nieuwspagina vind je het laatste nieuws over Knip Mode, Knip XL, Knippie Idee en Knippie Baby. Ook kan je op de site terecht om van alles over stoffen en technieken te leren, te zoeken naar oude patronen, voor zelfmaaktips, zelfmaakboeken of juist hele andere producten. De Knipmode.nl bezoekster houdt van mooie, bijzondere mode. Ze wil een gezellig huis, een verzorgd uiterlijk, gezond eten en is op zoek naar creatieve zelfmaakideeen.

doelgroep van knipmode.nl

De Knipmode.nl bezoekster houdt van mooie, bijzondere mode. Ze wil een gezellig huis, een verzorgd uiterlijk, gezond eten en is op zoek naar creatieve zelfmaakideëen.

knipmode.nl richt zich op mensen die interesse hebben in hobbys en interesses, mode en lifestyle en eten en drinken

kosten van adverteren op knipmode.nl

Op knipmode.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die knipmode.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers