Adverteren op KoffieTcacao.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op KoffieTcacao.nl

koffieTcacao.nl (KTC) is onderdeel van het platform dat naast de website uit een lifestyle magazine bestaat. KTC informeert en houdt je op de hoogte van alles op het gebied van koffie, thee en cacao. Naast een verdieping op artikelen uit het magazine kun je dagelijks op koffieTcacao.nl terecht voor nieuwe berichten. Berichten die op een manier een raakvlak hebben met KTC; denk aan design, nieuwe producten, documentaires, gadgets, evenementen en nieuwtjes.

doelgroep van KoffieTcacao.nl

Liefhebbers van koffie, thee en cacao Professionals (retail, productie, handel, etc.)
25-45 jaar welstandsklasse A, B1, B2 / MBO/HBO/WO-opleidingsniveau
Levensgenieters, Kritisch KTC magazine lezers zijn op te delen in
enerzijds professionals uit de koffie, thee en cacao industrie (67% van de oplage wordt hier aan verstuurd) en anderzijds de enthousiaste thuisgebruiker (33% van de oplage die via boekhandels in Nederland en België wordt aangeboden).

kosten van adverteren op KoffieTcacao.nl

Op KoffieTcacao.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die KoffieTcacao.nl te bieden heeft. Wij hebben 2 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Online adverteren enkel mogelijk vanaf 1000 impressies en dan omhoog met stappen van 500.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers