Adverteren op kookse.tv?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op kookse.tv

De website voor iedereen die lekker eten belangrijk vindt, maar weinig tijd en/ of inspiratie heeft. Kookse.tv brengt het koken weer dicht bij de mensen en is het videoplatform voor foodlovers. In heldere filmpjes van één minuut toont Kookse.tv hoe je de lekkerste gerechten bereidt. Vanaf nu zijn opwarmmaaltijden verleden tijd, hoeft het diner niet meer te bestaan uit een broodje gebakken ei, en kun je de afhaalchinees met een gerust hart overslaan.
Kookse.tv brengt het koken weer dicht bij de mensen. Van alle bereidingen is een filmpje gemaakt: geen lange verhalen van onnavolgbare koks of ingewikkelde technieken, maar een eenvoudige montage van ongeveer één minuut met de bijzonderheden van dat specifieke gerecht. Er is dus weinig tijd nodig om een aantal recepten te bekijken. Koks in spe kunnen recepten aan elkaar doorsturen en op die manier overleggen wat er ’s avonds op tafel moet komen. Kookse.tv biedt bovendien voor elk wat wils: van Chinees, Italiaans en vegetarisch tot Hollandse winterkost en gebak. Ook culinaire avonturiers kunnen hun hart ophalen bij Kookse.tv: verschillende goede restaurants gunnen de bezoeker namelijk een kijkje in hun keuken. Topkoks laten zien hoe zij de heerlijke gerechten bereiden die zij hun gasten voorschotelen. Dat geeft inspiratie voor Kerst, Sinterklaas of voor een etentje met vrienden.

doelgroep van kookse.tv

20-65 jaar
middel tot hoog opgeleid

kosten van adverteren op kookse.tv

Op kookse.tv kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die kookse.tv te bieden heeft. Wij hebben 16 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers