Adverteren in koudeenluchtbehandeling.nl (Nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in koudeenluchtbehandeling.nl (Nieuwsbrief)

RCC Koude & Luchtbehandeling is het enige platform in Nederland over koudetechniek en integrale klimaatbeheersing. Een actief platform waarop vakinformatie tussen brancheverenigingen, leveranciers en specialisten, beslissers in hun vakgebied, wordt uitgewisseld.

RCC Koude & Luchtbehandeling is het officiële orgaan van de KNVvK, Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Koude. Een zeer gewaardeerde nieuwsbron, waarin technische informatie over koude, ventilatie en luchtbehandeling, trends op het gebied van klimaatbeheersing en de nieuwste productinnovaties uitgebreid aan bod komen. Het platform is al meer dan 107 jaar het platform waarop vakinformatie tussen brancheverenigingen, leveranciers en specialisten wordt uitgewisseld:

Focus op koude- en koeltechniek en ‘climate control’
Onafhankelijke redactie
Betrouwbare hoogwaardige informatie
Naast de leden van de verenigingen op het gebied van klimaatbeheersing bereikt RCC Koude & Luchtbehandeling managers, projectleiders en adviseurs van (middel-) grote installatiebedrijven, bouwondernemingen, architectenbureaus en hoofden technische en facilitaire dienst.

doelgroep van koudeenluchtbehandeling.nl (Nieuwsbrief)

Managers, projectleiders en adviseurs van (middel-) grote installatiebedrijven, bouwondernemingen, architectenbureaus en hoofden technische en facilitaire dienst.

koudeenluchtbehandeling.nl (Nieuwsbrief) richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk en dieren en natuur

kosten van adverteren in koudeenluchtbehandeling.nl (Nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die koudeenluchtbehandeling.nl (Nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Deze uitgave biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren maar die kan je wel met korting bij ons bestellen.

meer mogelijkheden

Natuurlijk bieden we nog veel meer mogelijkheden! Op MediaBookers.nl staan momenteel 457 Direct mails die zich richten op mensen met deze interesse.

Via MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken. Op dit ogenblik bevat onze database nog 457 direct mail advertentiemogelijkheden om mensen met interesse in zakelijk en dieren en natuur te bereiken.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers