Adverteren op koudeenluchtbehandeling.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op koudeenluchtbehandeling.nl

RCC Koude & Luchtbehandeling is het enige platform in Nederland over koudetechniek en integrale klimaatbeheersing. Een actief platform waarop vakinformatie tussen brancheverenigingen, leveranciers en specialisten, beslissers in hun vakgebied, wordt uitgewisseld.

RCC Koude & Luchtbehandeling is het officiële orgaan van de KNVvK, Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Koude. Een zeer gewaardeerde nieuwsbron, waarin technische informatie over koude, ventilatie en luchtbehandeling, trends op het gebied van klimaatbeheersing en de nieuwste productinnovaties uitgebreid aan bod komen. Het platform is al meer dan 107 jaar het platform waarop vakinformatie tussen brancheverenigingen, leveranciers en specialisten wordt uitgewisseld:

Focus op koude- en koeltechniek en ‘climate control’
Onafhankelijke redactie
Betrouwbare hoogwaardige informatie
Naast de leden van de verenigingen op het gebied van klimaatbeheersing bereikt RCC Koude & Luchtbehandeling managers, projectleiders en adviseurs van (middel-) grote installatiebedrijven, bouwondernemingen, architectenbureaus en hoofden technische en facilitaire dienst.

doelgroep van koudeenluchtbehandeling.nl

Managers, projectleiders en adviseurs van (middel-) grote installatiebedrijven, bouwondernemingen, architectenbureaus en hoofden technische en facilitaire dienst.

koudeenluchtbehandeling.nl richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk en dieren en natuur

kosten van adverteren op koudeenluchtbehandeling.nl

Op koudeenluchtbehandeling.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die koudeenluchtbehandeling.nl te bieden heeft. Wij hebben 6 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers