Adverteren op kraamsupportonline.nl ?

vanaf € 250,00

Adverteren op kraamsupportonline.nl

Voor het laatste kraamnieuws, de sappigste kraamverhalen en de leukste filmpjes gaan vele kraamverzorgenden wekelijks naar KraamSupportonline.nl. De website bevat tevens dossiers, aanbiedingen en weblogs.

doelgroep van kraamsupportonline.nl

Alle kraamverzorgenden, maar ook voor hen die anderszins met kraamzorg te maken hebben, zoals kraamzorgmanagers, consultatiebureaus, verloskundigen en kraamverpleegkundigen.

kraamsupportonline.nl richt zich op mensen die interesse hebben in gezondheid en zorg

kosten van adverteren op kraamsupportonline.nl

Op kraamsupportonline.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die kraamsupportonline.nl te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Tariefkaart is ook aanleverspecificatie

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers