Adverteren op kunstbeeld.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op kunstbeeld.nl

Kunstbeeld plaatst de kunst van nu helder binnen haar kunsthistorische context. Een kunsttijdschrift vol interviews, artikelen, handige tentoonstellingstips en sprankelende afbeeldingen. Kunstbeeld is inspirerend, verrassend en toegankelijk.

doelgroep van kunstbeeld.nl

De lezer is geïnteresseerd in hedendaagse kunst en cultuur. 50% heeft een welstandsklasse van W1 of W2 en zijn veelal 35 jaar of ouder en hoger opgeleid.

kunstbeeld.nl richt zich op mensen die interesse hebben in kunst en amusement

kosten van adverteren op kunstbeeld.nl

Op kunstbeeld.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die kunstbeeld.nl te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Promotion/advertorial: op aanvraag

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers