Adverteren Radio Limburg Pakket - RadioBookers

Alles-in-1 voor

L1 Limburg pakket 30 spots

Adverteren Radio Limburg Pakket

Bouw effectief aan naamsbekendheid via radio in de provincie Limburg met het Radio Limburg pakket! Het Limburg pakket zorgt ervoor dat jouw radio advertentie meerdere keer wordt beluisterd door de trouwe luisteraars van L1 Radio. L1 Radio biedt met haar dagelijkse bereik van 132.000 luisteraars vele kansen voor ondernemers die willen adverteren. Met een marktaandeel van ruim 17% in 2016 staat L1 Radio stevig in de top-3 als best beluisterde radiozender in Limburg. L1 Radio staat in teken van nieuws, weer en verkeer. Maar ook is er sprake van muziek, entertainment en interactie met de luisteraar. In het weekend is de programmering onder andere gevuld met cultuur, sport, achtergronden en muziek. De luisteraars van L1 Radio zijn onder te verdelen in diverse leeftijdscategorieën. Ongeveer de helft van de luisteraars is tussen de 35 en 64 jaar en bevindt zich in een koopkrachtig leeftijdssegment. De verdeling tussen mannen en vrouwen in ongeveer 50/50. Van de 132.000 dagelijkse luisteraars zijn 4.000 luisteraars tussen de 10 en 19 jaar oud, 5.000 luisteraars zijn tussen 20 en 34 jaar oud, 16.000 luisteraars zijn tussen de 35 en 49 jaar oud, 37.000 luisteraars zijn tussen de 50 en 64 jaar oud en maar liefst 70.000 luisteraars behoren tot de leeftijdscategorie 65+.

Kosten adverteren Limburg pakket

De kosten van het Radio Limburg Pakket zijn op basis van het aantal seconden zendtijd, het aantal radio spots en het aantal GRP’s. De radiopakketten zijn onder te verdelen in 15 spots, 30 spots en 45 spots. Voor € 2.512,19 adverteer je met 15 spots. Voor € 4.371,44 beschik je over 30 spots en voor € 6.883,63 kun je 45 spots inkopen. Alle pakketten zijn inclusief het gebruik van 20 verschillende professionele voice-overs die jouw radiospot kunnen inspreken. Daarbij beschikken we ook over tekstschrijvers die jouw spottekst kunnen creëren en aanpassen (inclusief correctierondes).

Wil je adverteren op L1 Radio om je doelgroep in de provincie Limburg te bereiken? Adverteer dan nu met het Limburg Pakket! Wij denken graag met je mee en adviseren je met genoegen over al onze advertentie mogelijkheden. Bel ons team voor het beste advies op 088-2424422 of mail naar klantenservice@radiobookers.nl.

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl vind je momenteel 224 radiozenders waarop jouw commercial geboekt kan worden. Maar misschien ben je ook wel geïnteresseerd in onze andere mogelijkheden om een groot publiek te bereiken?

In totaal hebben wij 181 landelijke en 105 regionale advertentiemogelijkheden op de radio beschikbaar om jouw doelgroep te bereiken. Als je een account aanmaakt, dan zal je ervaren hoe eenvoudig wij het voor je hebben gemaakt om uit deze grote hoeveelheid mogelijkheden de juiste advertentiemogelijkheid te vinden.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers