Adverteren op landbouwagenda.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op landbouwagenda.nl

Landbouwagenda is interessant voor agrarische ondernemers die op zoek zijn naar actuele informatie zoals beurzen, open dagen en bijeenkomsten. Landbouagenda.nlbundelt op overzichtelijke wijze alle evenementen in de agrarische sector: de events zijn te selecteren op sector, locatie, aard en tijd. Via de agenda- alert wordt geattendeerd op vooraf geselecteerde evenementen.

kosten van adverteren op landbouwagenda.nl

Op landbouwagenda.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die landbouwagenda.nl te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers