Adverteren in Landelijke doekreclame - weekend last minute?

prijs op aanvraag

Adverteren in Landelijke doekreclame - weekend last minute

De Weekend Last Minute is een pakket voor doekreclame in het reclameblok van een film. De geluidloze reclamespot wordt het hele weekend twee keer in een loop vertoond in het CineFox reclameblok, verspreid over een netwerk van 84 bioscopen.

kosten van adverteren in Landelijke doekreclame - weekend last minute

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind en boek je eenvoudig de beste plek voor jouw bioscoopcommercial. Als ondernemer regel je dat namelijk het liefste zelf!

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl vind je momenteel 137 bioscopen waarop jouw commercial geboekt kan worden. Maar misschien ben je ook wel geïnteresseerd in onze andere mogelijkheden om een groot publiek te bereiken?

Opmerkingen en voorwaarden van de uitgever

opmerkingen

De reclamespot kan enkel geluidloos worden afgespeeld.

voorwaarden

Als de reclamespot op donderdag voor 10.00 uur aangeleverd wordt, kan hij dezelfde dag nog om 17.00 uur live in 84 bioscopen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers