Adverteren op Landleven.nl?

vanaf € 300,00

Adverteren op Landleven.nl

Landleven is een blad voor het echte buitenwonen en buitenleven. Nuchter en met de laarzen stevig in de modder. Landleven beoogt de seizoenen te volgen en wil in ieder seizoen inspirerend zijn. Landleven wordt gemaakt met het oog op een doelgroep die zelf aan de
slag wil op eigen erf. De redactie gaat ervan uit dat de ontvangers graag koken, zijn actief in de tuin, houden dieren, maken graag uitstapjes in het buitengebied. Ze vinden daarom in Landleven lekkere recepten, praktische (moes-)tuininformatie, tips over erfdieren, voorstellen voor leuke uitstapjes en inspirerende zelfmaakideeën.

doelgroep van Landleven.nl

Landleven.nl biedt bezoekers actueel nieuws op het gebied van de openstelling van landgoederen voor het publiek, lekker eten, handige adressen, de lezersservice en nog veel meer.

Landleven.nl richt zich op mensen die interesse hebben in dieren en natuur en mode en lifestyle

kosten van adverteren op Landleven.nl

Op Landleven.nl kun je al adverteren vanaf € 300,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Landleven.nl te bieden heeft. Wij hebben 7 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Overige vakformaten zijn op aanvraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers