Adverteren op landvananwb.nl?

vanaf € 500,00

Adverteren op landvananwb.nl

Pretpark, museum of fietstocht? Land van ANWB is sinds 2011 dé inspiratiebron voor mensen die op zoek zijn naar leuke en verrassende uitjes in Nederland. Op landvananwb.nl doen vooral gezinnen met kinderen en empty nesters ideeën op voor een dagje uit en kunnen ze direct entreebewijzen kopen. Zelf meedoen kan ook door uitjes te beoordelen en reacties te geven. Maandelijks kijken zo’n 66.000 bezoekers in de database met ruim 3.000 uitjes, goed voor meer dan 260.000 pageviews. Een prachtige omgeving om ook jouw uitje als ideale vrijetijdsbesteding neer te zetten!

kosten van adverteren op landvananwb.nl

Op landvananwb.nl kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die landvananwb.nl te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

Standaard banners dienen minimaal 3 werkdagen voor livegang te worden aangeleverd.
Microsite uiterlijk 2 weken voor lifegang aanleveren.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers