Adverteren op laurasbakery.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op laurasbakery.nl

Laura’s Bakery is een site vol zoete recepten en how to's, maar er wordt ook regelmatig een uitstapje gemaakt naar lekkere hartige hapjes. Je vindt er vele soorten recepten en duidelijke how to’s, afgewisseld met eerlijke reviews en nog meer leuke informatieve artikelen. Het gezicht achter dit blog is Laura Kieft, een bakster in hart en nieren. Het liefst staat ze de hele dag in de keuken om te bakken. Als ze daar niet is, decoreert ze aan tafel haar zoete baksels of zet ze haar creaties op de foto. Al haar bak-avonturen worden gedeeld op Laura’s Bakery, voorzien van een persoonlijke noot en mooie foto’s. Bezoekers kunnen op Laura’s Bakery terecht voor uiteenlopende toegankelijke recepten die zijn voorzien van handige stap-voor-stap foto’s. Of je nu op zoek bent naar lekkere hapjes voor een avond met vrienden, een taart waarmee je indruk maakt op de hele familie of iets eenvoudigs en lekkers voor een regenachtige zondagmiddag. Laura’s Bakery biedt recepten en ideeën voor elke gelegenheid en heeft voor ieder wat wils!

doelgroep van laurasbakery.nl

Vrouw, leeftijd 18 - 55 jaar.

laurasbakery.nl richt zich op mensen die interesse hebben in eten en drinken

kosten van adverteren op laurasbakery.nl

Op laurasbakery.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die laurasbakery.nl te bieden heeft. Wij hebben 16 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Sponsored story - blogevent op aanvraag

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers