Adverteren via LCD Schermen IJhal Amsterdam CS?

prijs op aanvraag

Adverteren via LCD Schermen IJhal Amsterdam CS

Op alle schermen in de IJhal wordt de video tegelijkertijd afgespeeld, waarmee je als adverteerder op unieke wijze veel impact creëert. Met de inzet van meerdere video's, afgestemd op verschillende dagdelen, doordeweeks of in het weekend of door middel van storytelling wordt de boodschap overgebracht precies zoals je dat wenst.

kosten van adverteren via LCD Schermen IJhal Amsterdam CS

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

verspreidingsgebied van LCD Schermen IJhal Amsterdam CS

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 683 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

In een loop van 30 seconden wordt de video maar liefst 6 seconden full Motion getoond.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers