Adverteren op LC.nl

Iedere dag brengen deze sites continu het laatste nieuws. Bezoekers worden zeer nauw betrokken bij het geplaatste nieuws, doordat ze online kunnen reageren en discussiëren .
De sites worden regelmatig voorzien van video’s en filmpjes, gemaakt door de redacties van de Leeuwarder Courant en Dagblad van het Noorden. Naast weblogs, spellen en polls
bestaat de mogelijkheid foto’s of pagina’s na te bestellen uit het immense digitale archief van de kranten. Het nieuws wordt door de abonnees ook steeds meer gevolgd via de digitale editie voor de PC en via de iPad app, die de Leeuwarder Courant en Dagblad van het Noorden in 20 hebben ontwikkeld. De sites zijn ook actief op de verschillende online social
media. Social media bieden extra mogelijkheden op het gebied van interactiviteit, discussie en het delen van informatie en nieuws met lezers/bezoekers. Door uitbreiding van de activiteiten naar sociale netwerken zoals Twitter, Facebook en YouTube wordt het contact nog intensiever, directer en sneller.

doelgroep van LC.nl

Bezoekers (70%) van de site zijn afkomstig uit de leeftijdscategorie 35 jaar en ouder is middelbaar opgeleid.

kosten van adverteren op LC.nl

Op LC.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die LC.nl te bieden heeft. Wij hebben 7 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers