Adverteren via LED Boarding Eredivisie?

Standaard vanaf € 1.052,63

Onze vanaf prijs € 1.000,00

Adverteren via LED Boarding Eredivisie

LED Boarding rondom het voetbalveld biedt adverteerders de mogelijkheid om op een opvallende manier langs de Nederlandse voetbalvelden te adverteren. Door het gebruik van bewegende beelden en wisselende boodschappen kun je opvallend (en ook actiematig) adverteren metjouw
naam, URL en payoff.
(TV) BEREIK
Sports Exposure heeft bij ALLE 18 Eredivisie clubs Virtual cam carpets, LED boarding en/of Goalboarding beschikbaar!

Alle wedstrijden worden live uitgezonden op Fox Sports Eredivisie en
alle wedstrijden worden in samenvatting uitgezonden op NOS Studio Sport.

doelgroep van LED Boarding Eredivisie

Sport- en voetballiefhebbers. De interesse in sport op televisie is onverminderd groot. Met name naar voetbal wordt massaal gekeken, de uitzendingen van Studio Sport Eredivisie behoren wekelijks tot de best bekeken TV programma’s.

kosten van adverteren via LED Boarding Eredivisie

Via LED Boarding Eredivisie kun je al adverteren vanaf € 1.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Wij hebben 4 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 675 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

Sports Exposure presenteert de adverteerder een TV exposure wegstrijdschema en tracht rekening te houden met aangegeven clubvoorkeuren, dit is echter geen garantie. Aanbod geldt onder voorbehoud van tussentijdse verkoop en branche-exclusiviteiten clubs.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers