Adverteren via LED-scherm Urk?

Standaard vanaf € 94,93

Onze vanaf prijs € 90,19

Adverteren via LED-scherm Urk

Het LED-scherm bevindt zich op een A-locatie, namelijk op het perceel nabij de Arie de Witbrug een doorgaande weg voor verkeer van- en naar het centrum en bedrijventerreinen van Urk. Bovendien is het scherm zo geplaatst dat het al vanaf tientallen meters afstand te zien is. Kortom: een A-locatie! Ideaal voor bedrijven, overheden of non-profit organisaties die hun product of dienst willen promoten onder bezoekers en inwoners van Urk.

kosten van adverteren via LED-scherm Urk

Via LED-scherm Urk kun je al adverteren vanaf € 90,19 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Deze uitgave biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren maar die kan je wel met korting bij ons bestellen.

verspreidingsgebied van LED-scherm Urk

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 683 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

Jouw advertentie van 15 seconden wordt minimaal 250 keer per dag vertoond. Frequentie: per week 1500 vertoningen, 6 dagen per week.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers