Adverteren in LedMagazine.nl (nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in LedMagazine.nl (nieuwsbrief)

LED Magazine is het leidinggevende Nederlandstalige multimediale platform voor eenieder die professioneel betrokken is bij (led-)verlichting in Vlaanderen en Nederland. LED Magazine is een of? ine en online nieuws- en opiniemedium. In het vakblad vindt u ieder kwartaal uitgebreide nieuws- en achtergrondartikelen. De website biedt met een dagelijkse nieuwsrubriek en wekelijkse nieuwsbrief de meest actuele marktinformatie. LED Magazine is daarmee hét platform voor alle betrokkenen bij de (led-)verlichting community; een platform waar ondernemers, onderzoekers en bestuurders elkaar tegenkomen.

doelgroep van LedMagazine.nl (nieuwsbrief)

LED Magazine bereikt middels haar magazine, website en nieuwsbrief de volgende doelgroepen in Nederland en Vlaanderen:
-(Led-)Lichtsector van materiaal- en componentfabrikanten tot lamp- en armatuurproducenten; importeurs en distributeurs (inclusief leden NLA, NSVV, FHI en Agoria)
-High tech industrie bedrijven uit de maakindustrie actief in led-machinebouw
-Bouw- en installatie architecten (leden BNA en Orde van Architecten) bouwbedrijven (leden Bouwend Nederland en Confederatiebouw) installateurs (leden UNETO-VNI, CERGA, UBBU-ICS, Nelectra en Fedelec) projectontwikkelaars woningcorporaties (leden AEDES en VMSW)
-Agrarische sector top 250 agrarische bedrijven
-Energiesector adviseurs, netbeheerders en energiebedrijven (leden EnergieNed, Fedec, Netbeheer Nederland, en VREG)
-Overheid bestuurders en ambtenaren op gemeentelijk, provinciaal, nationaal en Europees niveau met relevante portefeuilles semi-overheidsbestuurders en -medewerkers van scholen,
musea en zorginstellingen met relevante portefeuilles
-Overige design, lichtkunstenaars en lichtontwerpers facilitair managers en managers technische dienst hotels en entertainment offshore en maritiem kennis- en onderwijsinstellingen

LedMagazine.nl (nieuwsbrief) richt zich op mensen die interesse hebben in overheid en rechten

kosten van adverteren in LedMagazine.nl (nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die LedMagazine.nl (nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Wij hebben 2 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

meer mogelijkheden

Natuurlijk bieden we nog veel meer mogelijkheden! Op MediaBookers.nl staan momenteel 457 Direct mails die zich richten op mensen met deze interesse.

Via MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken. Op dit ogenblik bevat onze database nog 457 direct mail advertentiemogelijkheden om mensen met interesse in overheid en rechten te bereiken.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers