Adverteren op Ledmagazine.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Ledmagazine.nl

LED Magazine is het leidinggevende Nederlandstalige multimediale platform voor eenieder die professioneel betrokken is bij (led-)verlichting in Vlaanderen en Nederland. LED Magazine is een of? ine en online nieuws- en opiniemedium. In het vakblad vindt u ieder kwartaal uitgebreide nieuws- en achtergrondartikelen. De website biedt met een dagelijkse nieuwsrubriek en wekelijkse nieuwsbrief de meest actuele marktinformatie. LED Magazine is daarmee het platform voor alle betrokkenen bij de (led-)verlichting community; een platform waar ondernemers, onderzoekers en bestuurders elkaar tegenkomen.

doelgroep van Ledmagazine.nl

LED Magazine bereikt middels haar magazine, website en nieuwsbrief de volgende doelgroepen in Nederland en Vlaanderen:
-(Led-)Lichtsector van materiaal- en componentfabrikanten tot lamp- en armatuurproducenten; importeurs en distributeurs (inclusief leden NLA, NSVV, FHI en Agoria)
-High tech industrie bedrijven uit de maakindustrie actief in led-machinebouw
-Bouw- en installatie architecten (leden BNA en Orde van Architecten) bouwbedrijven (leden Bouwend Nederland en Confederatiebouw) installateurs (leden UNETO-VNI, CERGA, UBBU-ICS, Nelectra en Fedelec) projectontwikkelaars woningcorporaties (leden AEDES en VMSW)
-Agrarische sector top 250 agrarische bedrijven
-Energiesector adviseurs, netbeheerders en energiebedrijven (leden EnergieNed, Fedec, Netbeheer Nederland, en VREG)
-Overheid bestuurders en ambtenaren op gemeentelijk, provinciaal, nationaal en Europees niveau met relevante portefeuilles semi-overheidsbestuurders en -medewerkers van scholen,
musea en zorginstellingen met relevante portefeuilles
-Overige design, lichtkunstenaars en lichtontwerpers facilitair managers en managers technische dienst hotels en entertainment offshore en maritiem kennis- en onderwijsinstellingen

Ledmagazine.nl richt zich op mensen die interesse hebben in overheid en rechten

kosten van adverteren op Ledmagazine.nl

Op Ledmagazine.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Ledmagazine.nl te bieden heeft. Wij hebben 3 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers