Adverteren via Ledscherm Hoofdstraat Veenendaal?

Standaard vanaf € 125,00

Onze vanaf prijs € 118,75

Adverteren via Ledscherm Hoofdstraat Veenendaal

Veens Voordeel heeft een overzicht van alle advertenties welke zichtbaar zijn op de digitale displays in de Veenendaalse Hoofdstraat.

kosten van adverteren via Ledscherm Hoofdstraat Veenendaal

Via Ledscherm Hoofdstraat Veenendaal kun je al adverteren vanaf € 118,75 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Wij hebben 2 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

verspreidingsgebied van Ledscherm Hoofdstraat Veenendaal

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 683 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

Het centrum van Veenendaal is de winkelstad van de hele omgeving. Bij plaatsing van jouw reclamebericht of boodschap wordt deze automatisch ook op de website www.veensvoordeel.nl met een eigen link naar jouw website.

De schermen (twee displays met een dubbelzijdig scherm) staan veertien uur per dag aan, van 08.00 tot 20.00 uur. Alle dagen van de week met uitzondering van de zondag (wel op koopzondagen).

Bij 1 silde: 7,5 seconden in beeld, minimaal 2.5 minuut per uur
Bij 3 slides/ slideshow: 15 seconden in beeld, minimaal 5 minuten per uur. Voor meer informatie neem dan contact op met de klantenservice.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers