Adverteren op lekkertafelen.nl?

vanaf € 1.000,00

Adverteren op lekkertafelen.nl

Door te adverteren op Lekker Tafelen ben je aanwezig op een van de grootste food blogs van Nederland. Lekker Tafelen is een online food magazine dat samen wordt gesteld door een enthousiast team van food bloggers. De bloggers kenmerken zich allemaal door de passie die ze hebben voor vers- en eerlijk eten. In elk artikel wordt uitgegaan van de beste smaak en houdt men respect voor het seizoen.

kosten van adverteren op lekkertafelen.nl

Op lekkertafelen.nl kun je al adverteren vanaf € 1.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die lekkertafelen.nl te bieden heeft. Wij hebben 8 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers